Pek Yakında Filmi



Cem Yılmaz'ın yeni filmi olarak da sosyal platformlarda yayınlanan Pek Yakında adlı çalışma, daha şimdiden hayranlarını merak içinde bırakmaya yetmiştir. Facebook'ta yaklaşık olarak 70.000+ beğeni alan ve diğer sosyal paylaşım platformlarında da geniş kitleye sahip olan film, 2014 yılının Ekim ayında vizyona gireceği söyleniyor. Filmde sadece Cem Yılmaz yer almıyor haliyle.

Pek Yakında Filminin Oyuncuları;
Cem Yılmaz, Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda, Ülkü Duru, Emin Gürsoy, Metin Coşkun, Tuğrul Tülek ve çocuk oyuncu Ata Berk Mutlu

Yönetmen ve Senarist;
Cem Yılmaz

Pek Yakında Filminin Konusu;
Figüranlık sektörünün eskilerinden olan ve Korsan Dvdci Zafer olarak tanınan karakterin eşi, boşanma kararı alır ve kendisiyle Zafer ile paylaşır. Büyük üzüntü yaşayan Zafer, artık kanunsuz olan her işe tövbe etmiştir. Değer verdiği ailesini geri kazanmak için birçok yol düşünen Zafer, eski sinemacı tanıdıklarından oluşan bir ekip ile 1970'lerden itibaren çekilememiş fantastik bir proje olan "Şahikalar - kötülüğün sonu" adlı filmi çekmek için harekete geçerler. Yetenekleri sınırlı seviyede olan ekip ile çıkılan bu yolda Zafer'i komik, eğlenceli ve duygusal bir macera beklemektedir.

Filmin Fragmanı;

Kamera Arkası Görüntüleri:


Filmin Orjinal Afişi;