Yemek Çeklerindeki Parayı Nakite Çevirmek


Bu yaz bankada staj yapmaya başladım. Yaklaşık olarak 3 hafta sonra da stajım sona erecek. Hangi banka olduğunu yazamayacağım maalesef. Konumuzla da pek ilgisi yok zaten. Şuan herkes için önemli olan tek şey çalıştığınız yerin sizlere yemek ihtiyacınızı karşılamanız için verdiği yemek çeklerinin içindeki parayı nakite çevirmektir. 

Yemek çekleri ya da yemek kartları olarak adlandırılan herhangi bir ürünün içindeki parayı nakit olarak almak istiyorsanız ihtiyacınız olan tek şey bir iddaa sitesi üyeliğiniz. Örnek olarak Nesine.com sitesini vereceğim. 

Öncelikle yemek çekinizin geçerli olduğu bir markete gitmelisiniz. Yemek çekinizin içinde ne kadar para varsa, hepsini telefonunuza TL olarak yükletin. Daha sonra da Nesine.com ya da sizin belirlediğiniz başka bir iddaa sitesine giriş yapın. Mobil yükleme ile para yatırma kabul eden siteler olması gerekmektedir. Nesine.com mobil yükleme kabul ediyor. İlgili yere girip yükleme talebi gönderdikten sonra 1 TL ücret kesilecek sizden. Tüm paranızı Nesine.com'a yükledikten sonra isterseniz iddaa oynayıp paranızı katlayın, isterseniz de para çekme talebi vererek hesap numaranızı sisteme kaydedin. Paranızı en kısa sürede hesabınıza yatıracaklardır. 

Yemek çekleri Multinet, Sodexho (Sodexo),Winwin, Ticket, Setcard vs.....