Hızlı Kilo Alma Yöntemleri


        Sürekli kilo vermek isteyen insanlar gündemde olsa da sürekli, kilo almak isteyen insanlar da yok değil tabi ki. Herkesin ayrı bir derdi var sözü de aslında bu durumu oldukça iyi bir şekilde özetlemeye yetiyor. Kilosu fazla olup da kilo vermek için yöntemler arayan insanlar ya da kilo bakımından fakir olup, kilo alabilmek için yöntemler arayan insanlar yani dış görünüş olarak kendini beğenmeyen insanlar yıllardır doğru yöntemi arayıp dururlar. Ancak büyük ihtimalle de yanlış yerde ararlar.

Kilo alabilmek için doğru yöntem diye bir şey tam olarak yoktur aslında. Çünkü kilo almak için belirli bir yöntem yoktur. Olmamalıdır. Çünkü kilo almak için ya da kilo vermek için uzmanlar tarafından oluşturulan programlara bakılacak olursa, herkese farklı programlar oluşturuluyor. Bu durumun nedeni de her bünyenin farklı farklı olmasıdır. Herkesin bünyesi farklı olduğu için de, bünyenin taşıyabileceği düzeyde bir program oluşturulmalıdır.

        Yaz ayları yaklaştıkça hızlı kilo alma ya da hızlı kilo verme yöntemleri havada uçuşur. Her kafadan bir ses çıkar. Magazin programlarında boy gösterebilmek için kendi adıyla diyet listesi oluşturan ünlüler yuvadan çıkar ve bunun gibi birçok örnek. Aslında kilo alabilmek için ya da kilo verebilmek için kimsenin diyetine ihtiyacınız yoktur. Hızlı kilo alma yöntemlerinin birkaçından bahsetmek gerekirse eğer; ilk akla gelen egzersiz olacaktır. Egzersiz yapmak, hızlı kilo alabilmek için birebirdir.

Kendinize zarar vermeden ne kadar egzersiz yaparsanız, kilo alma hızınız da buna bağlı olarak artacaktır. Tabi ki egzersiz yapmak kilo aldırmıyor direk. Egzersiz yapmak metabolizmanızın hızlı çalışmasına yardımcı oluyor ve size açlık hissini en kısa sürede hissettiriyor. Siz de yemek yeme ihtiyacı hissediyorsunuz. Böylelikle daha çok besin alarak, daha hızlı kilo almış oluyorsunuz.

        Bir diğer koşul ise sigara. Sigara içiyorsanız kesinlikle bırakmalısınız. Çünkü sigara iştahınızı kapatır. İştahı kapalı olan bir insan hiçbir şekilde kilo alamaz. İlk koşul iştah olduğu için, diğer koşullarla da bağlantılı oluyor. Sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo almak istiyorsanız kesinlikle sigara içmemelisiniz. Kendine değer veren hiçbir insan sigara içmez zaten. Sigara içenlerin birçoğu da dış görünüşüne önem vermeyen insanlardır.